Juhász József
kártevőírtás kaposváron | +36-20/544-2560 | küldjön üzenetet!

Ruhamoly


Molyfélék

A ruhamoly (texilmoly) leggyakrabban fertőzött ruhaneműkkel kerülnek a szekrényeibe. A ruhaneműket károsítja, előszeretettel választja a bundát illetve a gyapjú anyagokat, de nem veti meg a szintetikus anyagokat sem.

Az irtás során a legfontosabb feladat a fertőzés gócpontját megtalálni. A fertőzött ruhaneműket el kell távolítani, lehetőség szerint el ell égetni.

Célszerű hatástartós, mikrokapszulázott insecticiddel permetezni a szekrényeket, ugyanis a lárvák amikor elérék a maximális fejlettségi szintüket, zárt búvóhelyre igyekeznek eljutni hogy bebábozódjanak. 

Tehát felmásznak egy bizonyos pontig a szekrény falán, a repedésekben és az illesztékekben, vagy akár a ruhák alá helyezett papírok alatt. Így nem elég csak a kifejlett rovarokat irtani, a bebábozódás előtt álló lárvákat is szükséges. A kártételt, a textíliák károsítását nem a kifejlett rovar okozza, hanem a lárvák.


Írjon nekem!


Forduljon szakemberhez! A szakeszerű irtás nem feltétlenül költségesebb, mint a szabadkereskedelmű szerek ára, főleg ha a hosszútávú eredményeket is figyelembe vesszük!
Töltse ki az alábbi űrlapot, és rövid időn belül válaszolok, vagy hívjon telefonszámomon: +36-20/544-2560!