Juhász József
kártevőírtás kaposváron | +36-20/544-2560 | küldjön üzenetet!

Bemutatkozás


Juhász József

Juhász Józsefnek hívnak, már tizenöt éve dolgozom kártevőirtóként

Elhivatott vagyok, szeretem látni megrendelőim elégedettségét. Számomra presztízskérdés, hogy a legösszetettebb irtások is sikeresek legyenek. 

Munkáim során, az esetek 80%-ában egy maximum két kiszállás elegendő.

A második irtásra legtöbbször csak rezisztens rovarpopuláció esetében kerül sor, vagy a petékből kikelő ismételt populáció megjelenése miatt.

Rendelkezem a munkavégzéshez szükséges összes érvényes engedéllyel (ÁNTSZ, működési, stb), és folyamatosan képzem magam, hogy minden új, hatékonyabb, környezetbarátabb technológiát a lehető leghamarabb alkalmazhassak.

Habár vegyszerekkel dolgozom, a környezetvédelem elkötelezett híve vagyok. Kizárólag az ÁNTSZ által engedélyezett, hatástartós irtószerekkel dolgozom, szakértelmem és tapasztalatom pedig garancia arra, hogy a legmegfelelőbb vegyszer kerüljön a környezetbe, kizárólag a legszükségesebb mennyiségben.

Munkám során különös figyelmet fordítok arra, ha esetleg kisgyerek vagy háziállat is él önökkel. Ez fontos tényező a legmegfelelőbb irtószer kiválasztása során (pl. szintetikus piretroidok). 


Írjon nekem!


Forduljon szakemberhez! A szakeszerű irtás nem feltétlenül költségesebb, mint a szabadkereskedelmű szerek ára, főleg ha a hosszútávú eredményeket is figyelembe vesszük!
Töltse ki az alábbi űrlapot, és rövid időn belül válaszolok, vagy hívjon telefonszámomon: +36-20/544-2560!