Juhász József
kártevőírtás kaposváron | +36-20/544-2560 | küldjön üzenetet!

Hangyák


Hangya

A leggyakoribb, problémát okozó fajták a lakásokban és a családi házakban a kerti gyepi hangya, a házi hangya, illetve a fáraóhangya. Ezek a fajok mindenevők, vagyis az édes élelemtől kezdve a húsfélékig mindent elfogyasztanak, ide értve a rovarokat és terményeket, gyümölcsöt is.

Irtásuknál törekedjünk arra, hogy a dolgozók mérgezett élelemhez jussanak, amit a bolyba cipelve a királynő is elfogyaszt.

A Fáraóhangyák esetében ez különösen fontos, mert nagy boly esetén több tucat királynő is lehet a bolyban, és ezek elpusztítása nélkül esélytelen az irtás.

A fáraóhangya invazív, behurcolt faj, a ’70-es évektől került be hazánkba az arab országokkal folytatott kereskedelem során. Az épületek falában, a melegvíz csövek mentén képez bolyt, hogy a telet túlélhesse. Fejlődésük teljes átalakulás (pete-lárva-báb-kifejlett egyed)

Élelemszerzése során enterális eredetű betegségeket terjeszthet. (Minden zugot megmászik, majd érintkezésbe kerülhet például az élelmiszereinkkel.)


Írjon nekem!


Forduljon szakemberhez! A szakeszerű irtás nem feltétlenül költségesebb, mint a szabadkereskedelmű szerek ára, főleg ha a hosszútávú eredményeket is figyelembe vesszük!
Töltse ki az alábbi űrlapot, és rövid időn belül válaszolok, vagy hívjon telefonszámomon: +36-20/544-2560!